چرا آنفلوانزا کشنده 98 زودتر از موعد همیشه شروع شد؟

ساخت وبلاگ

آنفلوانزا کشنده ۹۸ امسال در سراسر دنیای پیش از موعد همیشگی فصل آنفلوانزا آغاز شد. موارد متعددی از مرگ در نتیجه این نوع خطرناک آنفلوانز ثبت شده است.

طبق اعلام مراکز کنترل و پیشگیری بیماری‌ها، فصل آنفولانزا در اوایل سال جاری به دلیل وجود ویروسی که معمولاً در این مدت از سال مشاهده نمی‌شود، فرا رسیده است. این مرکز اعلام کرد که در حال حاضر تقریباً 1.7 میلیون بیمار مبتلا به آنفولانزا تاکنون گزارش شده است. فقط در ایالات متحده آمریکا به دلیل آنفولانزا حداقل 16000 بیمار بستری در بیمارستان و 910 نفر فوت شده‌اند.

طبق اعلام مراکز کنترل و پیشگیری بیماری‌ها، مشکلات اخیر توسط ویروس‌های آنفلوانزا «بی/ویکتوریا» ایجاد شده است. در ابتدای فصل این امری غیرمعمول است. دکتر «دیوید آگوس» معتقد است که شیوع «بی/ویکتوریا» به طور معمول در فوریه یا مارس گسترش می‌یابد.

چرا آنفلوانزا کشنده ۹۸ زودتر از موعد همیشه شروع شد؟

در سطح دنیا، ویروس‌های آنفلوانزا «بی/ویکتوریا» شایع‌ترین ویروس‌های آنفلوانزا در کودکان 0 تا 4 ساله (46٪ ویروس‌های گزارش شده) و 5-24 سال (60٪ ویروس‌های گزارش شده) هستند. «بی/ویکتوریا» به‌طور کلی برای افراد بالغ‌تر خطرناک نیست. فصل آنفلونزا همراه با مراجعات زیادی به پزشکان شناخته می‌شود. تعداد بیماران با علائم شبه‌آنفولانزا نیز با نزدیک شدن به فصل سرما افزایش می‌یابند.


بیشتر بخوانید: برای آلودگی هوا چه کنیم ؛ خوردنی‌ها و نوشیدنی‌ها برای مقابله با آلودگی هوا


دانشمندان نمی‌دانند که چرا فصل آنفولانزا زودتر از زمان معمول شروع شده است. پیش‌بینی آن‌ها نشان می‌دهد که فصل آنفولانزا تازه آغاز شده است. پیش‌بینی می‌شود افزایش آمار مبتلایان طی چند هفته آینده ادامه داشته باشد و احتمالاً در ماه آذر به اوج خود می‌رسد.

آنفلوانزا

به طور متوسط 125-200 نفر در روز در اثر آنفولانزا می‌میرند؛ در حالی که بیشتر این مرگ‌ومیرها با واکسن قابل پیشگیری است. واکسن آنفولانزا بهترین راه برای کاهش خطر عوارض خطرناک آنفولانزا است.

افرادی که به بیماری‌های قلبی،‌ ریوی، کلیوی، دیابت و آسم مبتلا هستند و نیز گروه‌های آسیب‌پذیر نظیر مادران باردار، کهنسالان یا کودکان با احتمال بیشتری در صورت قرار گرفتن در معرض ویروس آنفلوانزا به این بیماری مبتلا می‌شوند. عوامل مختلفی در این موضوع دخالت دارد که مهم‌ترین آن را می‌‌توان ضعیف بودن سیستم ایمنی برشمرد.

ویروس آنفلوانزا از طریق تنفس منتقل می‌شود؛ بنابراین در مکان‌هایی که تراکم افراد بیشتر است، احتمال انتقال آن افزایش می‌یابد. نحوه انتقال این بیماری عمدتا از انسان به انسان و یا از پرنده به انسان است. ویروس آنفلوانزا از نظر ظاهری یک سر پروتئنی حاوی پروتئینی به نام هم آگلوتینین (Heme Aglutinin) و یک دم دارد. در روش‌های مختلف درمانی محققان سعی کرده‌‌اند به بخش ‌های مختلف این ملکول حمله‌ور شوند.

بیشتر بخوانید:

منبع: cbsnews

عصر تکنولوژی...
ما را در سایت عصر تکنولوژی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : مدیریت سایت asretech بازدید : 272 تاريخ : پنجشنبه 5 دی 1398 ساعت: 17:33