۷ خدمت بزرگی که توسط کارمندان سابق اپل به دنیای تکنولوژی ارائه شده اند

ساخت وبلاگ

7 خدمت بزرگی که توسط کارمندان سابق اپل به دنیای تکنولوژی ارائه شده انددستاوردهای کارمندان سابق اپل نشان می دهد که زندگی به این شرکت کوپرتینو ختم نمی شود.

تیم مهندسان اپل، طراحان و همه ی نابغه های تکنولوژی این شرکت، محصولاتی مثل آیفون، آیپد، آیپاد، مک ها و غیره را به دنیا معرفی کرده اند. در این میان، ما تنها نام هایی مثل استیو جابز، تیم کوک و استیو وازنیاک را می شناسیم؛ اما فراموش نکنید که اینها تمام کسانی نیستند که چنین دستاوردهایی را به دنیای علم و فناوری ارائه کرده اند. در حقیقت، بخش اعظم شرکت اپل، کمتر شناخته شده اند اما به همین میزان نیز به اعتبار و افتخار طراحی های ارائه شده نیاز دارند.

علاوه بر این، خلاقیت کارمندان سابق اپل ، بلافاصله پس از ترک این شرکت از بین نمی رود. چندین نفر از کارمندان سابق اپل در تمامی سطوح، پس از اخراج و یا استعفا از این شرکت، دستاوردها و شرکت های بزرگی را راه اندازی کرده اند که جهان پیرامون را دچار تغییر و تحول کره است.

از پاندورا گرفته تا Path و از Inkling تا Pearl Auto، کارمندان سابق اپل در طراحی و توسعه ی بسیاری از استارتاپ های تکنولوژی بزرگ نقش داشته اند. در این متن به معرفی برخی از کارمندان سابق اپل و خدمات بزرگی که به دنیای تکنولوژی ارائه کرده اند، می پردازیم؛ در ادامه با تکراتو همراه شوید:

۱. اندروید – اندی رابین

یکی از سرسخت ترین رقیبان سیستم عامل iOS  توسط یکی از کارمندان سابق اپل به نام اندی رابین طراحی شده است.

یکی از سرسخت ترین رقیبان سیستم عامل iOS  توسط یکی از کارمندان سابق اپل به نام اندی رابین طراحی شده است. اندی رابین در سال های بین ۱۹۸۹ و ۱۹۹۲ به عنوان مهندس طراح در شرکت اپل فعالیت می کرد. البته مشخص نیست که او در طی این سال ها، چه چیزی را طراحی می کرده است. اندی رابین به فاصله ی ده سال پس از خروج از اپل، پلتفرم اندروید را طراحی کرد.

او در سال ۲۰۰۵ و پس از اینکه پلتفرم او توسط گوگل خریداری شد، به این شرکت پیوست تا با همراهی گوگل در مسیر تکامل اندروید حرکت کرده و آن را به بزرگ ترین سیستم عامل موبایل تا سال ۲۰۱۴ تبدیل کند.

اندروید به عنوان بزرگ ترین دستاورد اندی رابین به شمار می رود، اما فعالیت های او به همینجا خلاصه نمی شود. او توانست برای استارتاپ خود به نام PlayGround Global، اسپانسر پیدا کرده و به تازگی گوشی هوشمند خود به نام اسنشال فون را معرفی کرده است.

کارمندان سابق اپل چه دستاوردهایی داشته اند؟

۲. نست – تونی فیدل

یکی دیگر از کارمندان سابق اپل ، تونی فیدل  است که به عنوان پدر آیپاد شناخته می شود؛ او با این دستاورد خود، تغییر مهمی را در روند گوش کردن به موسیقی برای هواداران آن در تمام نسل ها ایجاد کرد.

یکی دیگر از کارمندان سابق اپل ، تونی فیدل  است که به عنوان پدر آیپاد شناخته می شود؛ او با این دستاورد خود، تغییر مهمی را در روند گوش کردن به موسیقی برای هواداران آن در تمام نسل ها ایجاد کرد. او در سال های بعد نیز نقش مهمی را در توسعه ی خط تولید آیپاد اجرا کرده و این خدمت بزرگ، حتی پس از ترک اپل در سال ۲۰۰۸ نیز همچنان ادامه داشت.

او تنها در عرض دو سال پس از ترک اپل، Nest را راه اندازی کرد؛ نست یک شرکت خانه ی هوشمند است که بیشتر به خاطر ترموستات متصل Nest Learning و هشدار دود Nest Protect شناخته می شود.

او در سال ۲۰۱۴، این شرکت را به مبلغ ۳.۲ میلیارد دلار به گوگل فروخت و پس از آن سرپرستی و مدیریت آن را به عهده داشت. او سپس بخش گوگل گلس را مدیریت کرده و در نهایت در سال ۲۰۱۶ از گوگل خداحافظی کرد.

۳. EA – تریپ هاوکینز

تریپ هاوکینز از کارمندان سابق اپل بود و در سال 1982، مدیریت استراتژی و بازاریابی این کمپانی را به عهده داشت.

تریپ هاوکینز از کارمندان سابق اپل بود و در سال ۱۹۸۲، مدیریت استراتژی و بازاریابی این کمپانی را به عهده داشت. او سپس تصمیم گرفت تا به یکی از بزرگ ترین توسعه دهندگان بازی تبدیل شود و کمپانی بزرگ Electronics Atrs را راه اندازی کرد.

با نگاه کردن به بازی های کامپیوتری مثل FIFA، Madden، Battlefield و Starwars، به سختی می توانیم گذشته ای را بدون بازی های EA و هاوکینز تصور کنیم.

تاثیرات EA به بازی های این کمپانی محدود نمی شود. کمپانی تریپ هاوکینز در حقیقت مسیر کلی این صنعت را دگرگون کرد. او شخصا در زمینه ی طراحی، توسعه و گسترش بازی ها نقش داشته است.

۴. فلیپ بورد – ایوان دال

ایوان دال یکی از کارمندان سابق اپل بود که در سال های بین 2003 تا 2009 در این شرکت کوپرتینو فعالیت می کرد؛ او سپس تصمیم گرفت تا به یکی از بنیانگذاران سرویس اخبار و شبکه اجتماعی فلیپ بورد تبدیل شود.

ایوان دال یکی از کارمندان سابق اپل بود که در سال های بین ۲۰۰۳ تا ۲۰۰۹ در این شرکت کوپرتینو فعالیت می کرد؛ او سپس تصمیم گرفت تا به یکی از بنیانگذاران سرویس اخبار و شبکه اجتماعی فلیپ بورد تبدیل شود.

با گسترش و همه گیر شدن جهان اخبار آنلاین، ایوان دال کمک کرد تا به این بحران و آشفتگی، سر و سامان داده شود. فلیپ بورد به کاربران کمک می کند تا نوع اخبار مورد نظر خود و خبرگزاری منبع را انتخاب کنند.

لازم به ذکر است که او از اپل، چندان فاصله نداشت. اپلیکیشن فلیپ بورد در سال ۲۰۱۰ به عنوان یکی از اپلیکیشن های آیپد درنظر گرفته شد. دو سال طول کشید تا این اپلیکیشن به پلتفرم اندروید نیز راه پیدا کند، گفتنی است که این اپلیکیشن از سال ۲۰۱۴ تا به حال در سیستم عامل ویندوز نیز اجرا می شود.

ایوان دال در جولای ۲۰۱۶ به کمپانی اپل بازگشت تا مدیریت بخش مهندسی نرم افزارهای سلامتی را به عهده بگیرد.

۵. لینکدین – رید هافمن

رید هافمن در سال های بین 1994 تا 1996 در بخش سیستم خدمات آنلاین شرکت اپل فعالیت می کرد. او سپس در سال 2002، لینکدین را راه اندازی کرد

لینکدین را نمی توان از اپلیکیشن های اجتماعی به شمار آورد که هر روز، کاربران را به سمت خود جذب کند؛ اما این پرتال اجتماعی با تمرکز بر عرصه ی کسب و کار، تا اندازه ای موفق بوده که حساب این کارآفرین تکنولوژی را پر از پول کند.

رید هافمن در سال های بین ۱۹۹۴ تا ۱۹۹۶ در بخش سیستم خدمات آنلاین شرکت اپل فعالیت می کرد. او سپس در سال ۲۰۰۲، لینکدین را راه اندازی کرد. او همچنین در دوره ی بنیانگذاری PayPal، به عنوان اعضای هیئت مدیره نیز انتخاب شد.

هافمن در سمت مدیرعامل و بنیانگذار لینکدین توانست بیش از ۴۰۰ میلیون کاربر فعال جذب کرده و به رشد ۲۶.۶ میلیارد دلاری برسد.

۶. Obi Worldphone – جان اسکولی

اوبی یکی از شرکت های تولید کننده ی گوشی های هوشمند است که علیرغم شهرت اندک، پتانسیل های بالایی را به همراه دارد. این شرکت، توسط جان اسکولی، یکی از کارمندان سابق اپل تاسیس شده است.

اوبی یکی از شرکت های تولید کننده ی گوشی های هوشمند است که علیرغم شهرت اندک، پتانسیل های بالایی را به همراه دارد. این شرکت، توسط جان اسکولی، یکی از کارمندان سابق اپل تاسیس شده است. Obi در حقیقت تولید کننده ی گوشی های هوشمند مقرون به صرفه ای همچون Obi MV1 بوده که مشخصات قابل قبولی را با قیمت مناسبی ارائه می کند. اسکولی در حقیقت یکی از اعضای اصلی هیئت مدیره اپل بود که در دوره ای به اخراج استیو جابز از این شرکت رای داد.

علیرغم اینکه گوشی های اوبی در بازار آمریکا و انگلیسی با استقبال خوبی مواجه نبوده اند، اما بازارهای ادغام شده می تواند گزینه ی مناسبی برای آنها باشد. اسکولی همچنین برخی دیگر از کارمندان سابق اپل مثل مدیر سابق طراح صنعتی اپل یعنی رابرت برونر را به خدمت گرفته است.

این یکی از هیجان انگیزترین موارد این لیست به شمار می رود، باید دید که آیا مدیرعامل سابق اپل و معاون سابق پپسی می توانند گوشی های قابل قبولی را به بازار ارائه کنند یا خیر.

۷. هات میل – سابیر بهاتیا و جک اسمیت

سابیر تنها یک سال در کمپانی اپل فعالیت می کرد، اما از آنجاییکه اولین محل کار او به شمار می رفت، مزایای زیادی را به همراه داشت.

سابیر تنها یک سال در کمپانی اپل فعالیت می کرد، اما از آنجاییکه اولین محل کار او به شمار می رفت، مزایای زیادی را به همراه داشت.

همین فعالیت یک ساله در اپل باعث شد تا مسیر توسعه ی یکی از بزرگترین سرویس های ایمیلی را هموار کرده و آن را به جهان ارائه دهد. بهاتیا با همکاری یکی دیگر از کارمندان سابق اپل یعنی جک اسمیت، سرویس هات میل را در سال ۱۹۹۶ منتشر کردند و دو سال بعد، آن را به مایکروسافت فروختند.

گفتنی است که هات میل بیش از ۴۰۰ میلیون کاربر فعال روزانه داشت؛ این میزان در زمانی که گوشی های هوشمند چندان شایع نبودند، رقم قابل قبولی به شمار می رود.

.

منبع: techradar

عصر تکنولوژی...
ما را در سایت عصر تکنولوژی دنبال می کنید

برچسب : خدمت,بزرگی,توسط,کارمندان,سابق,دنیای,تکنولوژی,ارائه, نویسنده : مدیریت سایت asretech بازدید : 213 تاريخ : سه شنبه 24 مرداد 1396 ساعت: 15:12